« Terug naar overzicht

Bendi nieuw 2020

€ VERKOCHT

BENDI Model 2020, elektrische aandrijving, 6 tot 20km/u,

De Nova Motors Bendi is een driewielige elektrische scooter of te wel elektrische scootmobiel en is volledig elektrisch aangedreven. Met zijn drie wielen, zijn diepe instap en de comfortabele, verstelbare stoel is de Bendi ook ideaal voor mensen met een lichamelijke beperking.

De Nova Motors Bendi is een driewielige elektrische scooter of te wel een elektrische scootmobiel en is volledig elektrisch aangedreven. Met zijn drie wielen, zijn diepe instap en de comfortabele, verstelbare stoel is de Bendi ook geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking.
De standaardversie van de Bendi is verkrijgbaar als 20 km/u-versie en als comfortversie met instelbare snelheid. De 20 km/u-variant moet zijn verzekerd met een verzekeringskenteken en is vervolgens toegelaten tot het wegverkeer en fietspaden. In de standaarduitvoering beschikt de Bendi aan de voorzijde over twee trommelremmen, die worden aangestuurd via de twee remhendels aan het stuur en kunnen worden gebruikt net zo als de remmen van een fiets.
Iedereen die een normale scooter is, heeft luchtbanden en een ingebouwde ophanging. Het rijcomfort is dus zoals het uitzicht met banden elk jaar. Om de Bendi veilig uit te schakelen, vergrendelt u eenvoudig het stuurslot en haalt u de contactsleutel eruit. Met een actieradius van ca. 30-40 kilometer, een zichtbaar opbergvak onder de stoel en de ingebouwde mand als standaard, is de Bendi ideaal voor kleinere, geleidende taken en voor excursies. Het jachtgeweer kan eenvoudig zijn dankzij een snelsluiting of ons gebrek aan vergrendelbare autorisatie. De bijbehorende acculader is bij de levering inbegrepen en het normale stopcontact kan worden verwijderd.
Een volledige oplaadherhaling hier 6 tot 8 uur.

Motorelektrische motorAandrijvingautomatische vooruit- en achteruitversnellingVermogen1000W
standaard: 6 tot 20km/u instelbaar op 3 niveaus

Actieradiusca. 35 km

Verbruik: circa 3,2kWh per 100 kilometer (ca. 0,90€ per 100 km)Accuonderhoudsvrije merk-gel-batterij, batterijpakket volledig vervangbaarAccuspecificaties5 x 12V 20Ah gel-batterijen in totaal 1200 WhOplaadtijd6 tot 8 uurOplaadcyclica. 400Max. helling18%VoorremschijfremAchterremtrommelremLeeggewicht112 kgToegestaan totaal gewicht206 kgVoorbanden3.00-10Achterbanden3.00-10Lengte1440 mmBreedte680 mmHoogte1070 mmZithoogte700 mmEmissiewaardenemissievrijBrandstofOplader voor normaal stopcontact is inbegrepenStandaarduitrusting2 achteruitkijkspiegels, centrale ontstekings- en stuurvergrendeling, vooruit- en achteruitversnelling, parkeerrem, drietrapse snelheidsregeling, power-modus, afsluitbaar opbergcompartiment, verstelbare stoel, opklapbare armleuningen, oplader,

Specificaties Bendi nieuw 2020

Merk: Bendi
Prijs: € VERKOCHT
Bouwjaar: 2020
Kilometerstand: 12
Transmissie: automaat
Actieradius: 35 km
Topsnelheid: 20 km/u
Opvouwbaar: nee
Parkeerrem: ja
Garantie termijn: 1 jaar
verkocht: 1
Bezorging mogelijk in overleg

Interesse?

Door onze jaren lange ervaring kunnen wij u bijna altijd wel op weg helpen en onze producten zo aanbieden, dat u de meeste kans van slagen heeft met het juiste product.

Ons persoonlijk advies word door velen klanten erg gewaardeerd.

Alle producten nieuw & gebruikt worden met garantie verkocht.
Financiering, verzekeringen, 24/7 pech-hulp, inruil en bezorging doen wij ook.

Wij komen dus ook aan huis!

Voor onderhoud en service zit u bij ons betaalbaar goed.
Wij leveren accu's, banden en de meeste onderdelen.

Het is mooi om te zien als wij onderweg veel klanten met hun gekochte producten tegen komen en dan even een praatje kunnen maken van, hoe gaat het?
Hoe mooi is dat...Daar doen wij het voor!

Als je vragen hebt over ons of het product, neem dan gerust contact op via: T. 06-54716016 (Johan)

Alle bezichtigingen op telefonische afspraak. Bezichtiging & proefrit op zondags & ‘s-avonds mogelijk op afspraak

Bel ons voor een afspraak 06 - 54 716 016 Bel ons voor een
afspraak 06 - 54 716 016