« Terug naar overzicht

ECONELLO J4000

€ 2.450,-

Comfortabel rijplezier met de elektrische seniorenmobiel ECONELO J4000

Met de elektrische quad ECONELO J4000 rijd je veilig op vier wielen en blijf je mobiel. Rijplezier, zelfs op oudere leeftijd of met loopproblemen.

Milieuvriendelijke mobiliteit met de seniorenmobiel ECONELO J4000

De ECONELO J4000 is de quad voor de oudere generatie. Een kleine, elektrische vierwieler die zelfbepaalde mobiliteit en rijplezier combineert. Bij ECONELO bouwen we ook onze vierwielige stacaravan voor ouderen van technisch volwassen en beproefde componenten. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn erg belangrijk voor ons. Daarom vertrouwen we op een bewezen loodzuuraccu en een motor die niet alleen veel van onze voertuigen aandrijft, maar ook op andere gebieden zijn betrouwbaarheid heeft bewezen. Kom een proefrit maken en laat u overtuigen door onze vierwielige stacaravan ECONELO J4000 senior!

Technische kenmerken van de ECONELO J4000

De borstelloze motor van 1000 watt in onze ECONELO J4000 brengt je kleine quad naar een topsnelheid van 25 km/u. Met een eenvoudige tuimelschakelaar op het stuur kun je vooraf de drie snelheidsniveaus 6, 15 of 25 km/h selecteren.

Veiligheid betekent dat u uw elektrische vierwieler snel weer tot stilstand kunt brengen. Hij is voorzien van schijfremmen voor en achter, die ook worden bediend met hendels op het stuur. Met vier wielen heb je altijd een optimale wegligging en kun je veilig deelnemen aan het verkeer.

ECONELO J4000 - straatlegale senior quad

Dim- en grootlicht, die vereist zijn voor goedkeuring op de weg, worden op de ECONELO J4000 bediend met een tuimelschakelaar aan de linkerkant van het stuur. Net daaronder zit een schuifschakelaar voor het richtingaanwijzersysteem met alarmknipperfunctie en iets lager zit de knop voor de claxon. Twee achteruitkijkspiegels en een remlicht maken deel uit van de veiligheidsuitrusting voor het wegverkeer. Met een leeggewicht van 120 kilogram en een toelaatbaar totaalgewicht van 250 kilogram mag je 130 kilogram inclusief chauffeur vervoeren. Dat is gemakkelijk genoeg voor lange boodschappen of de uitrusting voor een uitstapje naar het platteland.

Om met 25 km/u op de weg te kunnen rijden, moet u uw ECONELO J4000 voorzien van een verzekeringskenteken, zoals ook vereist is voor een bromfiets of bromfiets. Het kenteken kost tussen de 20 en 60 euro. Zo is uw ECONELO J4000 verzekerd én geregistreerd tegelijk tegen een extreem lage prijs.

Comfortabel rijplezier met de elektrische seniorenmobiel ECONELO J4000

De beproefde olie gedempte telescoopvork zorgt ervoor dat de ECONELO J4000 een goede wegligging heeft en het rijden zeer comfortabel maakt. De armleuningen kunnen worden weg geklapt, zodat u gemakkelijk kunt in- en uitstappen, zelfs als u slecht ter been bent of andere mobiliteitsbeperkingen heeft. De verstelbare kunstlederen zitting kan optimaal worden aangepast aan uw zithouding, zodat u lange afstanden kunt afleggen zonder moe te worden.

De rode staat is verkocht! Nu veel nieuw leverbaar bel voor info. 06-54716016

Binnenkort meer Econelo modellen leverbaar.

Specificaties ECONELLO J4000

Merk: Econelo
Type: J4000R
Prijs: € 2.450,-
Bouwjaar: Nieuw
Transmissie: Automaat
Gewicht: 120 kg
Actieradius: 50 km
Kleur: Rood
Topsnelheid: 25 km/u
Opvouwbaar: Nee
Parkeerrem: ja
Rugleuning afneembaar: nee
Max. toelaatbaar gewicht: 250
Garantie termijn: 2 jaar
Bezorging mogelijk in overleg

Interesse?

Door onze jaren lange ervaring kunnen wij u bijna altijd wel op weg helpen en onze producten zo aanbieden, dat u de meeste kans van slagen heeft met het juiste product.

Ons persoonlijk advies word door velen klanten erg gewaardeerd.

Alle producten nieuw & gebruikt worden met garantie verkocht.
Financiering, verzekeringen, 24/7 pech-hulp, inruil en bezorging doen wij ook.

Wij komen dus ook aan huis!

Voor onderhoud en service zit u bij ons betaalbaar goed.
Wij leveren accu's, banden en de meeste onderdelen.

Het is mooi om te zien als wij onderweg veel klanten met hun gekochte producten tegen komen en dan even een praatje kunnen maken van, hoe gaat het?
Hoe mooi is dat...Daar doen wij het voor!

Als je vragen hebt over ons of het product, neem dan gerust contact op via: T. 06-54716016 (Johan)

Alle bezichtigingen op telefonische afspraak. Bezichtiging & proefrit op zondags & ‘s-avonds mogelijk op afspraak

Bel ons voor een afspraak 06 - 54 716 016 Bel ons voor een
afspraak 06 - 54 716 016